ΜΕΤΑΛΚΑΤ Α.Ε.
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Σύντομο lστορικό

Η ΜΕΤΑΛΚΑΤ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1982 με την εκτέλεση μηχανολογικών έργων σε βιομηχανίες μετάλλου και αλουμινίου. Το πρώτο εργαστήριο στεγάστηκε στην λεωφόρο Τατοϊου και τα γραφεία στη Νέα Ιωνία με επωνυμία Τεχνομεταλλική Ο.Ε. Με σκληρή δουλειά και μεράκι η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της βιομηχανίας με βασικό συνεργάτη τον όμιλο Βιοχαλκο. Το 1990 απέκτησε ιδιόκτητο εργοστάσιο στη περιοχή του Σχηματαρίου και ιδιόκτητα γραφεία στην λεωφόρο Αχαρνών μετονομαζόμενη παράλληλα σε ΜΕΤΑΛΚΑΤ Α.Ε.

Η ΜΕΤΑΛΚΑΤ σήμερα

Καταξιωμένη στον χώρο της, μετά από χρόνια δυναμικής παρουσίας αποτελεί τον αγαπητό συνεργάτη πολλών αξιόλογων βιομηχανιών καλύπτοντας ταυτόχρονα τις μεγάλες ανάγκες τους σε:

- Κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων
- Απεγκατάσταση και μετεγκαταστάση μηχανημάτων (γραμμών παραγωγής, συστημάτων διαχείρησης θερμότητας, πρεσών, silo κ.α.) παρέχοντας εγγύηση καλής λειτουργίας
- Βιομηχανικούς αυτοματισμούς
- Μεταλλικά κτίρια και σύμμικτες κατασκευές
- Γερανογέφυρες

Είκοσι και πλέον εργαζόμενοι, απόφοιτοι ανώτερων, ανώτατων και τεχνικών σχολών απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας. Διαθέτει καθετοποιημένο και πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας, συνολικής επιφανείας 6.000 m2 όπου είναι εγκατεστημένα τα συνεργεία των σιδηροκατασκευών.

Η εταιρία διατηρεί υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό, τεχνολογικά ενημερωμένο και εξειδικευμένο στο αντικείμενο των σιδηροκατασκευών. Στηριζόμενη στο άριστο επίπεδό του, επιτυγχάνει το πoιοτικότερο αποτέλεσμα και το μέγιστο value for money

Αντιμετωπίζουμε το πελάτη με εντιμότητα και σοβαρότητα, εξατομικεύοντας τις απαιτήσεις του και προτείνοντάς του τις καλύτερες τεχνικά και οικονομικά λύσεις. Στοχεύουμε στη μακροχρόνια σχέση μαζί του για την παροχή πλήρους και ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης. Απόδειξη αποτελεί η 30 ετής συνεργασία μας με τους ομίλους ΒΙΟΧΑΛΚΟ και ΜΑΪΛΛΗΣ.

Η εκτέλεση των project που αναλαμβάνουμε γίνεται με υψηλό επαγγελματικό ήθος και υπευθυνότητα εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες της τέχνης και τηρώντας πιστά τους κανονισμούς ασφαλείας που ισχύουν.

Η διοίκηση της ΜΕΤΑΛΚΑΤ Α.Ε. είναι πιστά προσηλωμένη στις επιταγές της ποιότητας και στη διαδικασία της διαρκούς βελτίωσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών της εταιρίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

και ζητήστε μας κάθε επί πλέον πληροφορία.
Τα στελέχη μας είναι πρόθυμα να σας
εξυπηρετήσουν.

Με τιμή ΜΕΤΑΛΚΑΤ Α.Ε.